Isporuka na teritoriji cele Srbije uključujući Kosovo i Metohiju
MEMORIS PATIKE Magic IndoorMEMORIS PATIKE Magic IndoorMEMORIS PATIKE Magic IndoorMEMORIS PATIKE Magic IndoorMEMORIS PATIKE Magic IndoorMEMORIS PATIKE Magic IndoorMEMORIS PATIKE Magic Indoor
Artikal u drugim bojama:
Memoris patike Magic Indoor ima sve duplo i više od toga, tek da se pokaže prestiž i magija. Ulogu silikonskog đona preuzima naš revolucioni uložak, ali ova patika ima i silikonski đon i uložak.Zaštitu za pertle potrebna je samo na zadnjoj rupi, ali ova patika ima zašstitu na svim rupama. Djon je za sve podloge, fenomenalni gornji deo za potpunu kontrolu lopte. Ova patika je jedinstvena i možda najbolja na tržištu.
 
- Gornji deo sastoji se od četiri različita materijala: Garment PU (ekskluzivni materijal za patika), Hisking (najlakši i najotporniji materijal), kravlje kože i mreže, koji zajedno čine gornji deo otporan na sve uticaje i habanje dok su istovremeno izuzetno mekani, lagani i udobni. Ova kombinacija materijala i oblik patike obezbeđuje savršen osećaj i kontrolu lopte.
 
- Đon je zaista nešto posebno. Napravljen je kombinacijom materijala: Phylon guma + TPU (Termoplastic Poliuretan) i prirodna guma, tako da je zbog osobina svakog od ovih materijala u isto vreme lagan, mekan, savitljiv, udoban i izdržljiv. 
 
- Gazeći sloj ispod uloška je duplo obrađen sistemom California od specijalog impregniranog platna na koji je nadogradena u jos jednom sloju posebna silikonska zastita tako da sve to iskljucuje bilo kakvu deformaciju a u isto vreme jos vise povecava udobnost patike.
 
Sve nove Memoris patike imaju revolucionarni uložak od Memoriske pene u kombinaciji sa potpornim materijalom koji omogućuje da uložak prati stopalo u pokretu. 

Memoris Patike
Magic Indoor

Šifra: 44329
Stara cena: 7690 
5.090 din. + 200 dinara isporuka.
Odaberite broj:
39
25cm
40
25.7cm
41
26.3cm
42
27cm
42.5
27.6cm
43
28cm
44
28.6cm
45
29.3cm
46
30cm
47
30.7cm
Ovaj artikal je poslednji put naručen iz mesta Karavukovo.
PORUČITE TELEFONOM
011.411.777.2

 • Sigurna i bezbrižna kupovina
 • Originalna obuća i odeća
 • Jednostavna zamena
 • Povrat novca
 • Mogućnost reklamacije
 • Uvek dostupna podrška
 • Brza isporuka (24h)

Komentari i ocene kupaca
Napiši komentar


* Ocena

Hvala na komentaru. Ostalo je još samo da ga urednik pogleda :)

Najlakši način da odredite broj obuće koju da nosite?

Merenje dužine stopala je najlakši i najprecizniji način da odredite koji broj patika nosite! Sve što treba je da izmerite stopalo od palca do pete kao na donjoj slici:

ŠTA MI TREBA?

 1. parče papira veće od stopala,
 2. olovka,
 3. lenjir.

KAKO IZMERITI STOPALO?

 1. Stojeći stanite stopalom na papir. Nagnite se u napred.
 2. Olovkom iscrtajte odraz oba vaša stopala. Veličina stopala se može razlikovati.
 3. Sada lenjirom izmerite odraze oba stopala i uzmite veću veličinu.
 4. Možete koristiti tabelu veličina, koja se nalazi pored svake patike na našem sajtu, da odredite svoj broj na osnovu centimetara.


Pogledajte stare patike

Broj patika se može lako odrediti na osnovu brenda. Ako kupujete npr. Adidas patike pogledajte stare Adidas patike koje ste nosili. Brendovi imaju svoje kalupe koji su isti. Kalupi patika različitih brendova se samo malo razlikuju.

Otiđite i do obližnje prodavnice. Probajte slične patike onima koje hoćete da kupite. Ako recimo želite tekstilne patike za trčanje probajte neke takve. Male su šanse da pogrešite broj.
Gledali ste (1)
MEMORIS PATIKE Magic Indoor Memoris Patike
Magic Indoor
5.090 din. 7690
39, 40, 41, 42, 42.5, 43, 44, 45, 46, 47
Ostavite nam još samo svoje podatke i paket je na putu :)
Sva polja su obavezna.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Obaveštavaj me o super ponudama i popustima.
Pomoć: Idi u korpu / Nazad u kupovinu
Hvala na narudžbini!
Uskoro će vas neko kontaktirati da je potvrdimo :)
Vrh