Klikni na slike sa leve strane za uvećanje. -34%

Memoris Patike
The First Indoor
4.690 DIN
7.090

Šifra: 44326

Izmerite dužinu svog stopalaAko izmerite dužinu mnogo su manje šanse da pogrešite pri kupovini.
Ovaj artikal je poslednji put naručen iz mesta Subotica.

PORUČITE TELEFONOM
011.411.777.2

MEJL ZA PITANJA
info@sportizmo.rs
  • Sigurna i bezbrižna kupovina
  • Originalna obuća i odeća
  • Jednostavna zamena
  • Povrat novca
  • Mogućnost reklamacije
  • Uvek dostupna podrška
  • Brza isporuka (24h)
Grupa
Obuća
Pol
Muške
Vrsta
Patike
Brend
Memoris
Sport
Fudbal
Futsal
Boja
Plave
Materijal
Koža
Dubina
Plitke

Memoris patike The First Indoor su izrađene od specijalne vrste materijala iz grupe najkvalitetnije veštačke kože (Microfiber PU), koji je otporan na sve spoljne uticaje i habanje. Ovaj materijal samo estetski podseća na prevrnutu kožu, ali suštinski nema nikakve sličnosti sa tim materijalom. Patika ima mrežasti deo tzv. mesh, koji propušta vazduh i omogućava stopalu da diše. 

 

- Đon patike je napravljen od specijalne gume (Phylon rubber) koja je veoma otporna na pritisak i 100% obezbeđuje vraćanje đona u prvobitni položaj nakon doskoka. Memoris patika je dvostruko obezbeđena - pored standardnog lepljenja, đon patike je i prošiven. Na prednjem delu ovaj model patike ima dva posebna ojačanja od specijalne vrste gume koja osim što štite patiku od oštećenja na delu koji trpi najveće opterećenje pri šutiranju, već zapravo i poboljšavaju preciznost šuta.

 

- Donji deo đona je specijalno dizajniran sa poboljšanjima koja će svaku igru učiniti boljom, Rotacija i K-flex sistem. Jedan od najbitnijih delova patike je Rotacioni sistem koji olakšava kretanje, omogućava rotaciju pod težinom tela, omogućava igračima da maksimalno iskoriste svoje veštine i štiti ih od mogućih povreda. K-fleks sistem je fleksibilni deo đona, dizajniran da igračima obezbedi ekstra brzinu i bolje upotrebnu energiju skoka.

Na teritoriji Srbije isporučujemo kurirskom službom DailyExpress. Na teritoriju Kosova i Metohije isporučujemo putem Pošte Srbije.