Klikni na slike sa leve strane za uvećanje. -33%

Memoris Patike
The First Turf
4.390 DIN
6.590

Šifra: 44332

Izmerite dužinu svog stopalaAko izmerite dužinu mnogo su manje šanse da pogrešite pri kupovini.
Ovaj artikal je poslednji put naručen iz mesta Krupanj.

PORUČITE TELEFONOM
011.411.777.2

MEJL ZA PITANJA
info@sportizmo.rs
  • Sigurna i bezbrižna kupovina
  • Originalna obuća i odeća
  • Jednostavna zamena
  • Povrat novca
  • Mogućnost reklamacije
  • Uvek dostupna podrška
  • Brza isporuka (24h)
Grupa
Obuća
Pol
Muške
Vrsta
Patike
Brend
Memoris
Sport
Fudbal
Futsal
Boja
Plave
Materijal
Koža
Dubina
Plitke

Memoris patike The First Turf su izrađene od specijalne vrste materijala iz grupe najkvalitetnije veštačke kože (Microfiber PU), koji je otporan na sve spoljne uticaje i habanje. Ovaj materijal samo estetski podseća na prevrnutu kožu, ali suštinski nema nikakve sličnosti sa tim materijalom. 

 

- Donji deo đona je specijalno dizajniran sa poboljšanjima koja će svaku igru učiniti boljom. Rotacija je jedan od najbitnijih delova patike koji olakšava kretanje, omogućava rotaciju pod težinom tela, omogućava igračima da maksimalno iskoriste svoje veštine i štiti ih od mogućih povreda. 

 

- Ceo đon je od kramponirane gume koja je otporna na abraziju celom svojom površinom, a istovremeno je i čvrsta i fleksibilna, udobna i trajna

 

- Gazeći sloj ispod uloška je obrađen California sistemom koji je izrađen od najfinijeg materijala i sprečava deformaciju đona.

 

Naši Turf modeli imaju dodatu još jednu zaštitu od silikona i time smo dva sistema zaštite spojili u jedan kako bi smo patike učinili još trajnijim a udobnost još većom.

Na teritoriji Srbije isporučujemo kurirskom službom DailyExpress. Na teritoriju Kosova i Metohije isporučujemo putem Pošte Srbije.