Isporuka na teritoriji cele Srbije uključujući Kosovo i Metohiju
MEMORIS PATIKE WinnerMEMORIS PATIKE WinnerMEMORIS PATIKE WinnerMEMORIS PATIKE WinnerMEMORIS PATIKE WinnerMEMORIS PATIKE WinnerMEMORIS PATIKE Winner
Artikal u drugim bojama:
Memoris patike Winner su poboljšana verzija starog modela patika M2200. Izrađena od kombinacije specijalnih vrsta materijala iz grupe najkvalitetnije veštačke kože (Microfiber PU), koji je otporan na sve spoljne uticaje i habanje. Ovaj materijal samo estetski podseća na prevrnutu kožu, ali suštinski nema nikakve sličnosti sa tim materijalom. 
 
- Đon je napravljen od najkvalitetnije kuvane i visoko otporne gume. Silikon koji smo u modelu M2200 imali u petnom delu sada se nalazi celom površinom gazećeg sloja, ispod uloška patike. Na ovaj način smo dobili novu udobnost za stopalo i još veću elastičnost patike.
 
- Donji deo đona je specijalno dizajniran i sadrži Rotaciju i K-flex sistem. Rotacioni sistem olaksava kretanje i slobodu pokreta pri rotiranju pod težinom tela, maksimalizuje veštine sportista u igri i štiti ih od mogućih povreda. 
 
- Gazeći sloj ispod uloška je duplo obrađen sistemom California od specijalog impregniranog platna na koji je nadograđena u još jednom sloju posebna silikonska zaštita tako da sve to isključuje bilo kakvu  deformaciju a u isto vreme jos više povećava udobnost patike.
 
Sve nove Memoris patike imaju revolucionarni uložak od memorijske pene u kombinaciji sa potpornim materijalom koji omogućuje da uložak prati stopalo u pokretu. To funkcioniše tako što se memorijska pena vraća u probitni položaj nakon što se stopalo odvoji od patike i već u sledećem trenutku kada se stopalo spusti na uložak ponovo ima funkciju kao na početku što stvara osećaj kao da igrač gazi na mekom tepihu. Prednja strana uloška je hrapava i onemogućava klizanje stopala, a donja strana je rebrasta i sprečava klizanje uloška unutar same patike.
 

Memoris Patike
Winner

Šifra: 44334
Stara cena: 7090 
4.690 din. + 200 dinara isporuka.
Odaberite broj:
39
25cm
40
25.7cm
41
26.3cm
42
27cm
42.5
27.6cm
43
28cm
44
28.6cm
45
29.3cm
46
30cm
PORUČITE TELEFONOM
011.411.777.2

 • Sigurna i bezbrižna kupovina
 • Originalna obuća i odeća
 • Jednostavna zamena
 • Povrat novca
 • Mogućnost reklamacije
 • Uvek dostupna podrška
 • Brza isporuka (24h)

Komentari i ocene kupaca
Napiši komentar


* Ocena

Hvala na komentaru. Ostalo je još samo da ga urednik pogleda :)

Najlakši način da odredite broj obuće koju da nosite?

Merenje dužine stopala je najlakši i najprecizniji način da odredite koji broj patika nosite! Sve što treba je da izmerite stopalo od palca do pete kao na donjoj slici:

ŠTA MI TREBA?

 1. parče papira veće od stopala,
 2. olovka,
 3. lenjir.

KAKO IZMERITI STOPALO?

 1. Stojeći stanite stopalom na papir. Nagnite se u napred.
 2. Olovkom iscrtajte odraz oba vaša stopala. Veličina stopala se može razlikovati.
 3. Sada lenjirom izmerite odraze oba stopala i uzmite veću veličinu.
 4. Možete koristiti tabelu veličina, koja se nalazi pored svake patike na našem sajtu, da odredite svoj broj na osnovu centimetara.


Pogledajte stare patike

Broj patika se može lako odrediti na osnovu brenda. Ako kupujete npr. Adidas patike pogledajte stare Adidas patike koje ste nosili. Brendovi imaju svoje kalupe koji su isti. Kalupi patika različitih brendova se samo malo razlikuju.

Otiđite i do obližnje prodavnice. Probajte slične patike onima koje hoćete da kupite. Ako recimo želite tekstilne patike za trčanje probajte neke takve. Male su šanse da pogrešite broj.
Gledali ste (1)
MEMORIS PATIKE Winner Memoris Patike
Winner
4.690 din. 7090
39, 40, 41, 42, 42.5, 43, 44, 45, 46
Ostavite nam još samo svoje podatke i paket je na putu :)
Sva polja su obavezna.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Obaveštavaj me o super ponudama i popustima.
Pomoć: Idi u korpu / Nazad u kupovinu
Hvala na narudžbini!
Uskoro će vas neko kontaktirati da je potvrdimo :)
Vrh