Klikni na slike sa leve strane za uvećanje. -34%

Memoris Patike
Winner
4.690 DIN
7.090

Šifra: 44334

Izmerite dužinu svog stopalaAko izmerite dužinu mnogo su manje šanse da pogrešite pri kupovini.
Ovaj artikal je poslednji put naručen iz mesta Pančevo.

PORUČITE TELEFONOM
011.411.777.2

MEJL ZA PITANJA
info@sportizmo.rs
  • Sigurna i bezbrižna kupovina
  • Originalna obuća i odeća
  • Jednostavna zamena
  • Povrat novca
  • Mogućnost reklamacije
  • Uvek dostupna podrška
  • Brza isporuka (24h)
Grupa
Obuća
Pol
Muške
Vrsta
Patike
Brend
Memoris
Sport
Fudbal
Futsal
Boja
Plave
Materijal
Koža
Dubina
Plitke

Memoris patike Winner su poboljšana verzija starog modela patika M2200. Izrađena od kombinacije specijalnih vrsta materijala iz grupe najkvalitetnije veštačke kože (Microfiber PU), koji je otporan na sve spoljne uticaje i habanje. Ovaj materijal samo estetski podseća na prevrnutu kožu, ali suštinski nema nikakve sličnosti sa tim materijalom. 

 

- Đon je napravljen od najkvalitetnije kuvane i visoko otporne gume. Silikon koji smo u modelu M2200 imali u petnom delu sada se nalazi celom površinom gazećeg sloja, ispod uloška patike. Na ovaj način smo dobili novu udobnost za stopalo i još veću elastičnost patike.

 

- Donji deo đona je specijalno dizajniran i sadrži Rotaciju i K-flex sistem. Rotacioni sistem olaksava kretanje i slobodu pokreta pri rotiranju pod težinom tela, maksimalizuje veštine sportista u igri i štiti ih od mogućih povreda. 

 

- Gazeći sloj ispod uloška je duplo obrađen sistemom California od specijalog impregniranog platna na koji je nadograđena u još jednom sloju posebna silikonska zaštita tako da sve to isključuje bilo kakvu deformaciju a u isto vreme jos više povećava udobnost patike.

 

Sve nove Memoris patike imaju revolucionarni uložak od memorijske pene u kombinaciji sa potpornim materijalom koji omogućuje da uložak prati stopalo u pokretu. To funkcioniše tako što se memorijska pena vraća u probitni položaj nakon što se stopalo odvoji od patike i već u sledećem trenutku kada se stopalo spusti na uložak ponovo ima funkciju kao na početku što stvara osećaj kao da igrač gazi na mekom tepihu. Prednja strana uloška je hrapava i onemogućava klizanje stopala, a donja strana je rebrasta i sprečava klizanje uloška unutar same patike.

 

Na teritoriji Srbije isporučujemo kurirskom službom DailyExpress. Na teritoriju Kosova i Metohije isporučujemo putem Pošte Srbije.