Isporuka na teritoriji cele Srbije uključujući Kosovo i Metohiju
Nike Cipele Rongbuk GORE-TEX MenNike Cipele Rongbuk GORE-TEX MenNike Cipele Rongbuk GORE-TEX MenNike Cipele Rongbuk GORE-TEX MenNike Cipele Rongbuk GORE-TEX MenNike Cipele Rongbuk GORE-TEX MenNike Cipele Rongbuk GORE-TEX Men

Nike Rongbuk Mid GORE-TEX Men su muške poluduboke ''cipele - patike'', namenjene za planinarenje. "Gore-Tex" membrana je vodootporna membrana koja će vaše noge sačuvati suvim, takođe ova membrana je istovremeno i dvosmerno aktivna, odnosno pušta nagomilanu toplotu napolje, dok istovremeno ne dozvoljava ulazak vode unutra. Jedinstven dizajn lica sa mrežicom koja obezbeđuje protok vazduha i omogućuje stopalu da diše. Eva anatomski uložak, koji u kombinaciji sa "Phylon" gumenim đonom sa unutrašnjim jastučićima obezbeđuje izuzetnu udobnost i stabilnost prilikom nagle promena pravca, kao i zaštitu od udaru o tlo prilikom trčanja. "Lepljiv" gumeni đon-grip guma koja obezbeđuje fantastično prijajanje i vuču na svim podlogama.

Pogledajte Nike Cipele

Nike Cipele
Rongbuk GORE-TEX Men

Šifra: 5731
Stara cena: 14490 
8.190 din. + 200 dinara isporuka.
Trenutno nema na lageru
Komentari i ocene kupaca
Napiši komentar


* Ocena

Hvala na komentaru. Ostalo je još samo da ga urednik pogleda :)

Najlakši način da odredite broj obuće koju da nosite?

Merenje dužine stopala je najlakši i najprecizniji način da odredite koji broj patika nosite! Sve što treba je da izmerite stopalo od palca do pete kao na donjoj slici:

ŠTA MI TREBA?

  1. parče papira veće od stopala,
  2. olovka,
  3. lenjir.

KAKO IZMERITI STOPALO?

  1. Stojeći stanite stopalom na papir. Nagnite se u napred.
  2. Olovkom iscrtajte odraz oba vaša stopala. Veličina stopala se može razlikovati.
  3. Sada lenjirom izmerite odraze oba stopala i uzmite veću veličinu.
  4. Možete koristiti tabelu veličina, koja se nalazi pored svake patike na našem sajtu, da odredite svoj broj na osnovu centimetara.


Pogledajte stare patike

Broj patika se može lako odrediti na osnovu brenda. Ako kupujete npr. Adidas patike pogledajte stare Adidas patike koje ste nosili. Brendovi imaju svoje kalupe koji su isti. Kalupi patika različitih brendova se samo malo razlikuju.

Otiđite i do obližnje prodavnice. Probajte slične patike onima koje hoćete da kupite. Ako recimo želite tekstilne patike za trčanje probajte neke takve. Male su šanse da pogrešite broj.
Ostavite nam još samo svoje podatke i paket je na putu :)
Sva polja su obavezna.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Obaveštavaj me o super ponudama i popustima.
Pomoć: Idi u korpu / Nazad u kupovinu
Hvala na narudžbini!
Uskoro će vas neko kontaktirati da je potvrdimo :)
Vrh