Isporuka na teritoriji cele Srbije uključujući Kosovo i Metohiju
REEBOK Realflex Fusion Tr 2.0 WomenREEBOK Realflex Fusion Tr 2.0 WomenREEBOK Realflex Fusion Tr 2.0 WomenREEBOK Realflex Fusion Tr 2.0 WomenREEBOK Realflex Fusion Tr 2.0 WomenREEBOK Realflex Fusion Tr 2.0 WomenREEBOK Realflex Fusion Tr 2.0 WomenREEBOK Realflex Fusion Tr 2.0 Women

Reebok Realflex Fusion Tr 2.0 su ženske patike, veoma atraktivnog izgleda, crvene boje, namenjena za treninge, mogu se koristiti i u svakodnevnoj upotrebi, tj. šetnji. Najnoviji model Reebok kolekcije ''proleće 2013''. Gornja površina je od kombinacije kvalitetne veštačke kože i sintetike, u jeziku i delu oko zgloba dodatno su ispunjene radi veće udobnosti. Ekskluzivma ''flex'' tehnologija promoviše prirodno kretanje stopala, uz dodatnu kontrolu. Anatomski uložak dodatno amortizuje udar. Gazeći deo đona je izrađen od izdržljive gume otporne na habanje sa žljebovima za fleksibilnost, izuzetno prijanjanje i sprečavanje proklizavanja.

Pogledajte sve Reebok Realflex patike.


Reebok Patike
Realflex Fusion Tr 2.0 Women

Šifra: 3197
Stara cena: 9990 
7.190 din. + 200 dinara isporuka.
Trenutno nema na lageru

Preporuka Sportizma:
Novitet 2013! Perfektan model za ženski pol, atraktivan izgled ove patike oduševljava, odlične za treninge ali sjajan izgled ove patike omogućava da ih opušteno nosite i svaki dan. Zaslužuju 100%.

Komentari i ocene kupaca
Napiši komentar


* Ocena

Hvala na komentaru. Ostalo je još samo da ga urednik pogleda :)

Najlakši način da odredite broj obuće koju da nosite?

Merenje dužine stopala je najlakši i najprecizniji način da odredite koji broj patika nosite! Sve što treba je da izmerite stopalo od palca do pete kao na donjoj slici:

ŠTA MI TREBA?

  1. parče papira veće od stopala,
  2. olovka,
  3. lenjir.

KAKO IZMERITI STOPALO?

  1. Stojeći stanite stopalom na papir. Nagnite se u napred.
  2. Olovkom iscrtajte odraz oba vaša stopala. Veličina stopala se može razlikovati.
  3. Sada lenjirom izmerite odraze oba stopala i uzmite veću veličinu.
  4. Možete koristiti tabelu veličina, koja se nalazi pored svake patike na našem sajtu, da odredite svoj broj na osnovu centimetara.


Pogledajte stare patike

Broj patika se može lako odrediti na osnovu brenda. Ako kupujete npr. Adidas patike pogledajte stare Adidas patike koje ste nosili. Brendovi imaju svoje kalupe koji su isti. Kalupi patika različitih brendova se samo malo razlikuju.

Otiđite i do obližnje prodavnice. Probajte slične patike onima koje hoćete da kupite. Ako recimo želite tekstilne patike za trčanje probajte neke takve. Male su šanse da pogrešite broj.
Ostavite nam još samo svoje podatke i paket je na putu :)
Sva polja su obavezna.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Obaveštavaj me o super ponudama i popustima.
Pomoć: Idi u korpu / Nazad u kupovinu
Hvala na narudžbini!
Uskoro će vas neko kontaktirati da je potvrdimo :)
Vrh