Isporuka na teritoriji cele Srbije uključujući Kosovo i Metohiju
SALOMON CIPELE Deemax 3 Ts Wp MenSALOMON CIPELE Deemax 3 Ts Wp MenSALOMON CIPELE Deemax 3 Ts Wp MenSALOMON CIPELE Deemax 3 Ts Wp MenSALOMON CIPELE Deemax 3 Ts Wp MenSALOMON CIPELE Deemax 3 Ts Wp MenSALOMON CIPELE Deemax 3 Ts Wp Men
Salomon Deemax 3 Ts Wp su vodonepropusne, duboke muške cipele, veoma modernog i moćnog dizajna i vrhunskog kvaliteta, namenjene za planinarenje i svakodnevne aktivnosti tokom jesenjeg i zimskog perioda. Odllično održavaju toplotu i vrlo su udobne što im sa kvalitetnom tehnologijom izrade obezbeđuje mesto u klasi vrhunske obuće. Poseduju i čičak traku za lakše obuvanje i izuvanje. 
 
- tehnologija: "Thinsulate™" lagana izolacija težine 200 g koja održava optimalnu temperaturu pri spoljašnjoj temperaturi do -7°C sa "ClimaShield" vodonepropusnom membranom koja omogućuje stopalu da diše i "Sensifit" sistemom za precizan položaj stopala
 
- materijal: sintetika
 
- boja: crna
 
- uložak: "Eva" pena izuzetne mekoće
 
- srednji đon: "Eva" guma koja se prilagođava obliku sopala
 
- gazeći deo đona: "Contragrip®" sistem koji ne proklizava na ledu i omogućuje jače odraze i optimalnu vuču na različitim površinama.
 
SALOMON je proizvođač obuće u samom vrhu ako ne i najbolji na svetu! Svaka patika koju naprave je kreirana u saradnji sa profesionalnim sportistima i prošla je hiljade različitih testova. Ono što se u njihovim laboratorijama napravi ostali brendovi mogu samo da kopiraju.
 
Pogledajte Salomon Cipele

Salomon Cipele
Deemax 3 Ts Wp Men

Šifra: 27039
Stara cena: 19490 
13.643 din. + 200 dinara isporuka.
Trenutno nema na lageru
Komentari i ocene kupaca
Napiši komentar


* Ocena

Hvala na komentaru. Ostalo je još samo da ga urednik pogleda :)

Najlakši način da odredite broj obuće koju da nosite?

Merenje dužine stopala je najlakši i najprecizniji način da odredite koji broj patika nosite! Sve što treba je da izmerite stopalo od palca do pete kao na donjoj slici:

ŠTA MI TREBA?

  1. parče papira veće od stopala,
  2. olovka,
  3. lenjir.

KAKO IZMERITI STOPALO?

  1. Stojeći stanite stopalom na papir. Nagnite se u napred.
  2. Olovkom iscrtajte odraz oba vaša stopala. Veličina stopala se može razlikovati.
  3. Sada lenjirom izmerite odraze oba stopala i uzmite veću veličinu.
  4. Možete koristiti tabelu veličina, koja se nalazi pored svake patike na našem sajtu, da odredite svoj broj na osnovu centimetara.


Pogledajte stare patike

Broj patika se može lako odrediti na osnovu brenda. Ako kupujete npr. Adidas patike pogledajte stare Adidas patike koje ste nosili. Brendovi imaju svoje kalupe koji su isti. Kalupi patika različitih brendova se samo malo razlikuju.

Otiđite i do obližnje prodavnice. Probajte slične patike onima koje hoćete da kupite. Ako recimo želite tekstilne patike za trčanje probajte neke takve. Male su šanse da pogrešite broj.
Ostavite nam još samo svoje podatke i paket je na putu :)
Sva polja su obavezna.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Popunite polje.

Obaveštavaj me o super ponudama i popustima.
Pomoć: Idi u korpu / Nazad u kupovinu
Hvala na narudžbini!
Uskoro će vas neko kontaktirati da je potvrdimo :)
Vrh