Kako kupiti

Kupovina patika u Sportizmo.rs Internet prodavnici je veoma jednostavna. Dovoljno je da uradite samo par jednostavnih koraka dok sedite kući za svojim telefonom ili računarom.

Procedura naručivanja putem sajta

  1. Odaberite artikal koji želite da kupite i kliknite na dugme "NARUČI" koje se nalazi uz sliku artikla. Ne zaboravite da odabere i veličinu tj. broj artikla koji nosite kako bi znali koji broj kasnije da vam pošaljemo.
  2. Čim dodate artikal u korpu odmah će vam biti prikazana stranica sa sadržajem vaše korpe. Ako želite da se vratite u kupovinu i nađete još neki artikal koji vas zanima kliknite na "NAZAD U KUPOVINU". Ukoliko želite da izbacite neke artikal iz korpe kliknite na "Izbaci".
  3. Ukoliko ste završili sa kupovinom popunite kratak formular sa vašim podaci kako bi znali gde da vam isporučimo paket. Brzo nakon toga ćemo vas kontaktirati da potvrdimo vašu narudžbinu.

Kupovina telefonom

Ukoliko vam je lakše ili imate nekih dodatnih pitanja pozovite nas. Tu smo da vam rešimo dileme.

Obrada vaše narudžbine

Nakon što izvršite naručivanje artikala naši operateri će pokušati da u najbržem roku provere dostupnost artikla i da li je artikal spreman za slanje. Nakon što artikal bude spreman za slanje trudimo se da vam ga pošaljemo isti dan. Ako dođe do bilo kakvog zastoja naši operateri će pokušati da što pre stupe u kontakt sa vama.

Vaša kupovina je sigurna

Svi artikli na našem sajtu su originalni i kvalitetni. Pre isporuke proveravamo svaki artikal kako bi vam poslali artikal koji ste poručili u originalnom stanju. Tek kada se izvrše sve sigurnosne provere šaljemo vam paket na željenu adresu.

Garantovano original

Svi artikli koje prodajemo putem našeg sajta su garantovano original i dobavljaju se direktno od generalnih uvoznika ili većih prodajnih lanaca.

Da li je moguća isporuka van Srbije?

Trenutno imamo mogućnost da pošaljemo robu van Srbije.

Da li je moguće kupiti artikal u fizičkoj prodavnici?

Jedan deo artikala se može kupiti u BIG FASHION Outlet Inđija Vojvode Putnika bb, lokal 23