Klikni na slike sa leve strane za uvećanje. -34%

Memoris Patike
Magic Indoor
5.090 RSD
7.690

Šifra: 44329

Izmerite dužinu svog stopalaAko izmerite dužinu mnogo su manje šanse da pogrešite pri kupovini.
Ovaj artikal je poslednji put naručen iz mesta Dimitrovgrad.

PORUČITE TELEFONOM
011.411.777.2

MEJL ZA PITANJA
info@sportizmo.rs
  • Sigurna i bezbrižna kupovina
  • Originalna obuća i odeća
  • Jednostavna zamena
  • Povraćaj novca
  • Mogućnost reklamacije
  • Uvek dostupna podrška
  • Brza isporuka (24h)
Grupa
Obuća
Pol
Muške
Vrsta
Patike
Brend
Memoris
Sport
Fudbal
Futsal
Boja
Crne
Materijal
Koža
Dubina
Plitke

Memoris patike Magic Indoor ima sve duplo i više od toga, tek da se pokaže prestiž i magija. Ulogu silikonskog đona preuzima naš revolucioni uložak, ali ova patika ima i silikonski đon i uložak.Zaštitu za pertle potrebna je samo na zadnjoj rupi, ali ova patika ima zašstitu na svim rupama. Djon je za sve podloge, fenomenalni gornji deo za potpunu kontrolu lopte. Ova patika je jedinstvena i možda najbolja na tržištu.

 

- Gornji deo sastoji se od četiri različita materijala: Garment PU (ekskluzivni materijal za patika), Hisking (najlakši i najotporniji materijal), kravlje kože i mreže, koji zajedno čine gornji deo otporan na sve uticaje i habanje dok su istovremeno izuzetno mekani, lagani i udobni. Ova kombinacija materijala i oblik patike obezbeđuje savršen osećaj i kontrolu lopte.

 

- Đon je zaista nešto posebno. Napravljen je kombinacijom materijala: Phylon guma + TPU (Termoplastic Poliuretan) i prirodna guma, tako da je zbog osobina svakog od ovih materijala u isto vreme lagan, mekan, savitljiv, udoban i izdržljiv. 

 

- Gazeći sloj ispod uloška je duplo obrađen sistemom California od specijalog impregniranog platna na koji je nadogradena u jos jednom sloju posebna silikonska zastita tako da sve to iskljucuje bilo kakvu deformaciju a u isto vreme jos vise povecava udobnost patike.

 

Sve nove Memoris patike imaju revolucionarni uložak od Memoriske pene u kombinaciji sa potpornim materijalom koji omogućuje da uložak prati stopalo u pokretu. 

Na teritoriji Srbije isporučujemo kurirskom službom DailyExpress. Na teritoriju Kosova i Metohije isporučujemo putem Pošte Srbije.