O nama

O Sportizmu

Sportizmo.rs je najveća i najozbiljnija prodaja obuće u Srbiji. U proteklih godinu dana nas je posetilo 1.500.000 ljudi i obavilo više hiljada kupovina.

Šta kupci treba da znaju?

Mi smo nešto najbolje što vam se desilo kada je obuća u pitanju! Smestili smo svu ponudu Srbije na jednom mestu pa sada stvarno imate izbor. Isporučujemo i do najmanjeg mesta u Srbiji i to uglavnom za 24 časa! Sjajno zar ne? To je zato što mi stvarno brinemo o vama i želimo da nosite najbolju obuću.

Šta uvoznici i dobavljači obuće treba da znaju?

Nas posećuju i pre nego što odu u kupovinu u vašim prodavnicama. Sa preko 5000 poseta dnevno mi smo najbolji prostor za promociju Vašeg brenda - naročito novih kolekcija, a pored toga mi smo i najbolje mesto za prodaju obuće i odeće. Želimo da budemo mesto gde možete postaviti svu svoju ponudu obuće kako bi vaši kupci videli celokupnu vašu ponudu. U koliko želite da sarađujete sa nama slobodno nas pozovite.

Kako funkcionišemo?

Naša jedina reklama jeste preporuka i u proseku nas svaki kupac preporuči bar jednoj osobi.

Po čemu smo još posebni?

Sportizmo je jedina firma u Srbiji finansirana isključivo od sopstvene Internet prodaje. Imamo 7-oro zaposlenih i među nama su dizajneri, programeri, fotograf i komercijalisti.Dobavljači nam često govore "Prodajete koliko i sve druge Internet prodavnice zajedno!". Te reči nam znače kao informacija o dostignuću, ali, nama je NAJBITNIJE da su naši kupci vrlo zadovoljni i da se uvek oduševe.

Ekskluzivno prodajemo mnoge brendove

Neki od poznatih domaćih brendova su nas prepoznali i želeli da ekskluzivno prodajemo njihov asortiman i to su: Sirogojno, Leon, Balašević, luksuzni Rancco, Marshall (košulje), Santos Santorini i dr.

Podaci naše firme su:

Sportizmo d.o.o. Salaš Noćajski
Sedište: Stojana Čupića 86a, 22204 Salaš Noćajski (NEMOJTE slati pakete ovde!)
Matični broj: 21068756
PIB: 108794007
ŽR: 205-215498-02
Telefon: 011/411-777-2
E-pošta: info@sportizmo.rs
Šifra delatnosti: 4791 - trgovina na malo putem pošte ili Interneta