Politika privatnosti

Sportizmo.rs ceni privatnost svojih kupaca tako što se brinemo o vašim ličnim podacima. Da bi efikasno procesuirali vašu narudžbinu potrebni su nam vaši lični podaci kao što su: ime i prezime, broj telefona, i-mejl, adresa, mesto i zemlja u koju želite da vam isporučimo pošiljku. Vaše kontakt podatke možemo koristiti i da bi vas obavestili o stanju vaše pošiljke. U skladu sa etičkim poslovanjem vaše podatke nećemo ustupati trećim licima. Svrha prikupljanja vaših ličnih podatka je pružanje kvalitetne usluge. Sportizmo.rs može koristiti razne alate kako bi razumeo ponašanje posetilaca sajta i strane koje se najviše posećuju (Google Analytics npr.). Prilikom plaćanja ne čuvamo podatke o vašoj platnoj kartici.

Korišćenjem naših usluga i posećivanjem našeg sajta iskazujete saglasnost sa navedenim uslovima. Sportizmo.rs se takođe obavezuje da poštuje gore pometnute stavke.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji: Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.